Individuele coaching

Versterk je innerlijk kompas

Laten we een volgende stap zetten

Je plek innemen, balans opmaken, twijfel, schuldgevoel, samenwerken, je terugtrekken of juist verdedigen. Spelen één of meerdere thema’s op dit moment een rol in jouw (werkende-)leven? Individuele coaching biedt je de mogelijkheid om te reflecteren op je eigen handelen en te onderzoeken wat jij nodig hebt om een volgende stap in je ontwikkeling te kunnen zetten.

Jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf. Dit vraagt tijd en aandacht. Als coach begeleid ik je hierbij en help ik je je eigen antwoorden te vinden. 

Individuele coaching is gericht op het versterken van zelfvertrouwen, ontwikkelen van communicatie-vaardigheden en het bevorderen van zelfsturing. Hierbij staan de volgende uitgangspunten centraal:

^

Grip krijgen op je gedachten, gevoelens en gedrag;

^

Bewust worden van je communicatie- en werkstijl;

^

Inzicht krijgen in je drijfveren en ambities en wat dit betekent voor de keuzes die je maakt in je werk en je leven;

^

Bewust worden van je eigen grenzen, wensen, mogelijkheden en prioriteiten;

^

Concrete handvatten meekrijgen ter verbetering van de huidige situatie.

Met behulp van gesprekken en huiswerkopdrachten werken we samen aan jouw persoonlijke groei en transformatie: van moeten naar willen.

Je leert jezelf (echt) kennen, en jouw werkzaamheden en andere activiteiten die belangrijk voor jou zijn in balans te brengen. Je weet wat je voelt en wilt en kunt dat ook tot uitdrukking brengen. Je leert bewuster omgaan met veranderingen en de energie die daarmee gepaard gaat.

Wat kun je verwachten?

Elk traject wordt voorafgegaan door een intakegesprek om wederzijdse verwachtingen af te stemmen, de hulpvraag te formuleren en te beslissen of coaching een oplossing kan zijn. Daarna kan het coachtraject van start gaan.

De begeleiding is gebaseerd op verschillende vormen van ondersteuning: Enneagram, Transactionele Analyse (TA) en NLP. Deze theorieën over persoonlijkheid, communicatie en verandering bieden krachtige modellen en praktische tools om zelfsturing te bevorderen. Daarnaast werk ik fysiek in de ruimte, waardoor wat je zegt, wat je voelt en wat een situatie met zich meebrengt ook echt beleefd kan worden.

Vind jouw eigen antwoord

Individuele coaching is altijd maatwerk waarbij we de inhoud bepalen op basis van jouw behoefte en thema’s die jouw interesse hebben. Ook kun je een situatie bespreken waar je in de praktijk (werk en/of privé) tegenaan loopt.

Je kan kiezen uit drie verschillende coachbundels:

Break the habbit

Een tegoed van één 1 op 1 sessie van 120 minuten.

Locatie: Het Coachhuis, Catharijnesingel 56-57 te Utrecht.

Kosten bedragen: €240,-

Three of a kind

Een tegoed van drie 1 op 1 sessies van 90 minuten, geldig voor 3 maanden.

Locatie: Het Coachhuis, Catharijnesingel 56-57 te Utrecht.

Kosten bedragen €540,-

Take five

Een tegoed van vijf 1 op 1 sessies van 90  minuten, geldig voor 12 maanden.

Locatie: Het Coachhuis, Catharijnesingel 56-57 te Utrecht.

Kosten bedragen €900,-

* Deze prijzen zijn excl. 21% BTW en voor werkgevers en zakelijke klanten. Voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief. Neem hierover contact met mij op.

Inspirerende klantverhalen

Irene, 30 jaar, zakelijk leider:
Door de prettige en open gesprekken met Marcella kreeg ik inzicht in mijn situatie en ontdekte ik hoe ik door los te laten de energie weer kan laten stromen. Marcella gaf me de ruimte om na te denken en mijn gedachten goed te formuleren. De opdrachten vormden een goede aanvullingen op de gesprekken; ze dwongen me diep na te denken over vastgeroeste patronen en gedachten. Dit was soms confronterend, maar door de begeleiding van Marcella werd de confrontatie iets positiefs.

Anoniem:
Ik had behoefte aan een periode van persoonlijke spiegeling in relatie tot ontwikkelingen in mijn werkrol. Vragen als wie ben ik als leidinggevende, hoe verhoud ik me in de dynamiek van het MT. Hoe plaats ik me t.o.v. de directeur. En hoe werkt dit alles door in mijn positie in de totale organisatie.
Ik was zoekende hoe ik me verhoud in het krachtenveld dat speelt in de organisatie. Verschillende belangen, verschillende typen personen. En ik heb de neiging om alleen de professionele rol te laten zien. Terwijl ik er ook op leeg loop als de rest van mijn persoon niet zichtbaar is. Hoe plaats ik die twee in een fijne balans?
Marcella maakte me met hele vloeiende stappen bewust van wat ik onbewust al wist. Behoeftes die verstopt zaten in een wirwar van emoties en vragen werden duidelijk. Waardoor ik er regie op kon nemen en het bewust kon inzetten.
Door me in de ruimte te laten bewegen kon ik ook uit alleen maar de redenatie komen. Kon ik voelen wat er nodig was en wat het effect was van in verschillende situaties te stappen. Ik werd me meer bewust van wat ik nodig heb als leidinggevend en ook wat ik nodig heb van mijn leidinggevende en mijn collega’s MT-ers. Ik ben me er nu meer bewust van en realiseer me gelijk ook dat ik er daarmee niet blijvend ben. Er zal af en toe nog weer een bewust moment van reflectie/afstemming nodig zijn: ben ik nog waar ik wil zijn, ben ik afgegleden, wat is er na een paar maanden nodig om verder te verdiepen in dit bewustzijn. Dus een er komt nog wel weer een afspraak over een paar maanden om weer even met haar bij mezelf in te checken.
Marcella communiceert open, direct, maar met een hele warme en menselijke maat. Ik voel me op mijn gemak bij haar, om me open te stellen en werkelijk met haar te doorzoeken wat er speelt. Marcella heeft een kwaliteit om te benoemen wat je zelf niet zelf uitspreekt, maar wel uitstraalt. Of je dit nu bewust achter houdt, of dat je je er nog niet bewust van bent. Marcella ‘leest’ je als persoon, de situatie, hoe je in je lichaam zit. En zet al die elementen in om je in beweging te brengen.

Meriam, 31 jaar:
Tijdens de begeleiding ben ik mezelf nog beter gaan kennen door alle inzichten die ik opgedaan heb. De oefeningen zijn heel concreet en stimuleren je verder te kijken dan je gewend bent. Marcella heeft het talent om het onbewuste zichtbaar en voelbaar te maken, waardoor ik ben gaan snappen wat mijn intuïtie mij probeert te vertellen. Mede dankzij haar heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en kan ik nu beter kiezen wat ik wel en niet wil.

Neem jij de regie?

Wil jij de regie nemen over je eigen ontwikkeling en succes, en ben je op zoek naar professionele begeleiding en ondersteuning om weer in verbinding te komen met de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn? Natuurlijk help ik jou daarbij. Neem vandaag nog contact op voor een kennismakingsgesprek.

Je eigen weg vinden betekent je eigen vreugde volgen.

-Joseph Campbell-