Aanbevelingen

Je staat er niet alleen voor

“Door de prettige en open gesprekken met Marcella kreeg ik inzicht in mijn situatie en ontdekte ik hoe ik door los te laten de energie weer kan laten stromen. Marcella gaf me de ruimte om na te denken en mijn gedachten goed te formuleren. De opdrachten vormden een goede aanvullingen op de gesprekken; ze dwongen me diep na te denken over vastgeroeste patronen en gedachten. Dit was soms confronterend, maar door de begeleiding van Marcella werd de confrontatie iets positiefs.”
Irene 30 jaar

“Marcella heeft mij veel inzichten gegeven in de keuzes die ik (tot op dat moment) in mijn werk gemaakt had, en op weg geholpen bij het nadenken over of en hoe ik hierin verder moest. Het door haar gebruikte koersonderzoek was zeer bruikbaar, ook voor freelancers zoals ik die niet helemaal in het reguliere arbeidsloopbaan-plaatje passen. Marcella’s kennis van en inzicht in de culturele sector was voor mij een groot pluspunt. Ze luistert goed en reflecteert meteen op wat je gezegd hebt, zonder je daarbij een specifieke richting in te willen duwen. Haar oprechte interesse en rustige manier van werken zorgen ervoor dat je je meteen prettig voelt bij haar.”
Jedidjah 36 jaar

“Een loopbaantraject, helemaal ‘op maat gemaakt’, wat me nieuwe inzichten, duidelijkheid en een concreet nieuw loopbaanperspectief heeft gegeven. Een intensief traject vol ontdekkingen over mezelf en over wat ik echt belangrijk vind in het leven. Marcella heb ik ervaren als een erg fijne en integere begeleider die zich helemaal inzet en waarbij je volkomen jezelf kunt zijn.”
Esther 25 jaar

“Tijdens de loopbaanbegeleiding ben ik mezelf nog beter gaan kennen door alle inzichten die ik opgedaan heb. De oefeningen zijn heel concreet en stimuleren je verder te kijken dan je gewend bent.
Marcella heeft het talent om het onbewuste zichtbaar en voelbaar te maken, waardoor ik ben gaan snappen wat mijn intuïtie mij probeert te vertellen. Mede dankzij haar heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en kan ik nu beter kiezen wat ik wel en niet wil.”
Meriam 31 jaar