INDIVIDUELE COACHING (2)

Je plek innemen, balans opmaken, twijfel, herstellen en opladen, je terugtrekken of juist verdedigen. Spelen één of meerdere thema’s op dit moment een rol in jouw leven en ben jij die gedreven professional die regie wil nemen over zijn eigen ontwikkeling en succes? Natuurlijk help ik jou daarbij.

Individuele coaching is gericht op het versterken van jouw zelfvertrouwen, ontwikkelen van communicatievaardigheden en het bevorderen van autonomie. Hierbij staan de volgende uitgangspunten centraal:

  • Kritische reflectie: stilstaan bij waarom dingen niet of juist wel lukken.
  • Onderzoek: welke oplossingen heb ik tot nu toe geprobeerd? welke overtuigingen klinken hierin door?  Hoe kan het ook anders?
  • Motivatie: welke motivaties geven mij de veerkracht en het vermogen om actie te ondernemen, obstakels te overwinnen en door te zetten als het lastig wordt.
  • Positief: verandering en zelfsturing vereisen positieve doelen. Het is belangrijk om de kompas te richten op wat je als resultaat wil bereiken en niet waar je van af wilt. Geef aan wat je wél (ipv niet) wilt doen. Kies doelen waar je honderd procent achter staat.
  • Actieplan: welke oplossingsmogelijkheden ter verbetering van de huidige situatie zie ik en hoe ga ik die in de praktijk brengen.
  • Succes: leiding geven aan mezelf is een sleutel tot succes!

De begeleiding is gebaseerd op verschillende vormen van ondersteuning: NLP, Enneagram, familieopstellingen, Voice Dialogue en Transactionele Analyse (TA). Deze theorieën over persoonlijkheid, communicatie en verandering bieden krachtige modellen om de eigen autonomie te ontwikkelen.

Individuele coaching is een maatwerktraject en volledig afgestemd op jouw behoefte en thema’s die jouw interesse hebben. Ook kan je een situatie aangeven waar je in de praktijk (werk en/of privé) tegenaan loopt. Elk traject wordt voorafgegaan door een intakegesprek om wederzijdse verwachtingen af te stemmen, de hulpvraag te formuleren en te beslissen of coaching een oplossing kan zijn. Daarna kan het traject van start gaan.

Welke bundel past bij jou?

Preparatie
Een tegoed van 1 gesprek van 120 minuten.
– voor werkgevers en zakelijke klanten  €160,- (excl. 21% BTW)
– voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief. 

Ritme van 3
Een tegoed van 3 gesprekken van 90 minuten, geldig voor 2 maanden.
– voor werkgevers en zakelijke klanten  €360,- (excl. 21% BTW)

– voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief. 

Take five
Een tegoed van 5 gesprekken van 90  minuten, geldig voor 6 maanden.
– voor werkgevers en zakelijke klanten  €600,- (excl. 21% BTW)
– voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief.