INDIVIDUELE COACHING

Je plek innemen, balans opmaken, twijfel, schuldgevoel, samenwerken, je terugtrekken of juist verdedigen. Spelen één of meerdere thema’s op dit moment een rol in jouw (werkende-)leven? Individuele coaching bied je de mogelijkheid om te reflecteren op je eigen handelen en te onderzoeken wat jij nodig hebt om een volgende stap in je ontwikkeling te kunnen zetten.

Eerlijk is eerlijk, veranderen en jezelf ontwikkelen gaat niet vanzelf. Dit vraagt tijd en aandacht. Als coach begeleid ik je hierbij en help ik je je eigen antwoorden te vinden.

Doel en resultaat
Individuele coaching is gericht op het versterken van jouw zelfvertrouwen, ontwikkelen van communicatievaardigheden en het bevorderen van zelfsturing. Hierbij staan de volgende uitgangspunten centraal:

-Grip krijgen op jouw gedachten, gevoelens en gedrag;
-Bewust worden van eigen communicatie- en werkstijl;
-Inzicht krijgen in drijfveren en ambities en wat dit betekent voor de keuzes die je maakt in je werk en je leven;
-Bewust zijn van je eigen grenzen, wensen, mogelijkheden en prioriteiten;
-Concrete handvatten meekrijgen ter verbetering van de huidige situatie.

Met behulp van gesprekken en huiswerkopdrachten werken we samen aan jouw persoonlijke groei en transformatie: van moeten naar willen.

Je leert jezelf (echt) kennen, jouw werkzaamheden en andere activiteiten die belangrijk voor jou zijn in balans te brengen. Je wordt je bewust van je eigen intrinsieke motivatie: wat levert energie op en wat kost vooral veel energie. Je leert bewuster omgaan met veranderingen en de energie die daarmee gepaard gaat.

“Door de prettige en open gesprekken met Marcella kreeg ik inzicht in mijn situatie en ontdekte ik hoe ik door los te laten de energie weer kan laten stromen. Marcella gaf me de ruimte om na te denken en mijn gedachten goed te formuleren. De opdrachten vormden een goede aanvullingen op de gesprekken; ze dwongen me diep na te denken over vastgeroeste patronen en gedachten. Dit was soms confronterend, maar door de begeleiding van Marcella werd de confrontatie iets positiefs.” Irene 30 jaar

Dit krijg je
Elk traject wordt voorafgegaan door een intakegesprek om wederzijdse verwachtingen af te stemmen, de hulpvraag te formuleren en te beslissen of coaching een oplossing kan zijn. Daarna kan het coachtraject van start gaan.

De begeleiding is gebaseerd op verschillende vormen van ondersteuning: Enneagram, Transactionele Analyse (TA) en NLP. Deze theorieën over persoonlijkheid, communicatie en verandering bieden krachtige modellen en praktische tools om zelfsturing te bevorderen. Daarnaast werk ik fysiek in de ruimte, waardoor wat je zegt, wat je voelt en wat een situatie met zich meebrengt ook echt beleefd kan worden.

Samenvatting
Individuele coaching is altijd maatwerk waarbij we de inhoud bepalen op basis van jouw behoefte en thema’s die jouw interesse hebben. Ook kun je een situatie aangeven waar je in de praktijk (werk en/of privé) tegenaan loopt. Je kan kiezen uit drie verschillende coachbundels:

Break the habbit
Een tegoed van 1 sessie van 120 minuten.
– voor werkgevers en zakelijke klanten  €240,- (excl. 21% BTW).
– voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief. 

Three of a kind
Een tegoed van 3 sessies van 90 minuten, geldig voor 3 maanden.
– voor werkgevers en zakelijke klanten  €540,- (excl. 21% BTW).
– voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief. 

Take five
Een tegoed van 5 sessies van 90  minuten, geldig voor 6 maanden.
– voor werkgevers en zakelijke klanten  €900,- (excl. 21% BTW).
– voor particulieren, zzp-ers en studenten hanteer ik een andere tarief. 

Met een coachbundel heb je altijd iemand naast je om te sparren over een situatie waar je in de praktijk (privé-werk) tegenaan loopt. 

“Tijdens de begeleiding ben ik mezelf nog beter gaan kennen door alle inzichten die ik opgedaan heb. De oefeningen zijn heel concreet en stimuleren je verder te kijken dan je gewend bent. Marcella heeft het talent om het onbewuste zichtbaar en voelbaar te maken, waardoor ik ben gaan snappen wat mijn intuïtie mij probeert te vertellen. Mede dankzij haar heb ik geleerd om naar mezelf te luisteren en kan ik nu beter kiezen wat ik wel en niet wil.”
Meriam 31 jaar

Wil jij de regie nemen over je eigen ontwikkeling en succes en ben je op zoek naar professionele begeleiding en ondersteuning om weer in verbinding te komen met de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn? Natuurlijk help ik jou daarbij. Neem vandaag nog contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.